Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger puslespill 2000 brikker - verden rundt

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 297,-
Få igjen på lager
SKU
04218-47
   

Et verdenskart puslespill i vintage stil som viser forskjellige reisemåter. Motivet illustrerer stilen fra 1600 - tallet med forskjellige typer transportmidler som seilskuter, varmluftballonger, jernbaner og fly. Nederst på kartet er det et sitat av den romerske filosofen Ciceron, som minner oss på om å holde alle menneskelige hendelser i perspektiv. Koble av fra hverdagen og skap noen beroligende øyeblikk mens du monterer dette vakre og utfordende puslespillet.

Puslespillet består av 2000 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Mål ferdig: 98 x 75 cm
  • Antall brikker: 2000
Produktdetaljer
Modell168255
EAN4005556168255
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.