Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Roblox Adopt Me Friends figursett

-24%

Roblox leker og figursett

Roblox er et MMO-spill for barn i alderen åtte år og oppover, som gir både barn og voksne mulighet til å utvikle og spille. Bring den fantasifulle verden av Roblox til liv med helt nye actionfigurer og dramasett inspirert av favorittkarakterene dine og opplevelsene du kjenner fra et eller flere Roblox-baserte spill.

Kampanjepris 125,- Vår lavpris: 165,-
24%
Du sparer: 40,-
På lager
SKU
05234-15
   

Det er så mye å gjøre på Adoption Island! Besøk isbaren og hjelp Adopt Me! butikkeieren Elsa mens hun serverer kuler med kald, deilig iskrem eller bli med Dr. Heart mens hun koser og leker med Ginger Cat. Dr. Heart hjelper syke dyr på sykehuset og gjør at kjæledyrene får det godt.

Adopt Me kjæledyrene og karakterene kommer rett fra ditt barns favorittspill, Adopt Me! Som en bonus inkluderer pakken en eksklusiv virtuell kode som kan brukes i spillet. Der er også et skrape og avsløre Task Board, akkurat som i spillet.

Inneholder:

  • Roblox Adopt Me Friends figursett - assortert

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 7 cm (H)
  • Alder: fra 6 år

MERK: Settet selges assortert og plukkes tilfeldig etter tilgjengelig sortiment. Det er ikke mulig å velge hvilken man får

Produktdetaljer
Modell243-0014
EAN191726499114
MerkeRoblox
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.