Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Brachiosaurus - 29 cm dinosaur

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
03182-80
   

Brachiosaurus kalles av noen for armøgle. Den har fått sitt navn på grunn av forbena, som var markert lengre enn bakbena. På den måten løftet den automatisk halsen og kunne med liten kraftinnsats spise høye planter.

Morsomme fakta

  • Brachiosaurus hadde en meget bevegelig hals som kunne bli opp til ni meter lang.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Brachiosaurus altithorax
  • Globalt hjem: Nord-Amerika
  • Bevaringsstatus: Utdødd

Funksjoner

  • Med brosjyre

Detaljer:

  • Mål: 29 x 14,5 x 18,5 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14581
EAN4055744011603
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.