Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich stor bondegård 42407 - med dyr og tilbehør

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Schleich Horse Club presenterer barna for livet på hestegården. Her møter de mange forskjellige hesteraser, jenter og gutter som elsker hester, og som rir, steller og mater hestene. Utvid den morsomme rolleleken med forskjellige hester, stelleområder, hus, konkurranser og tilbehør.

Schleich Farm World tar barna med inn på bondegården og lar dem ta del i bondens liv sammen med alle dyrene som finnes på en bondegård, de ulike bygningene som huser dyrene, tilbehør og kjøretøy som bonden trenger for å ta vare på dyrene sine. 

Schleich Wild Life lar barna bli kjent med ville dyr som finnes på savannen, i regnskogen, i arktiske område, i skogen eller i ørkenen. Wild life fra Schleich har et stort utvalg av farlige dyr, utrydningstruede dyr, forsiktige dyr, små og store dyr, og gir barna en forståelse av mangfoldet i dyreverden og hvordan disse lever sammen. 

Schleich Bayala er en magisk verden blant alver, enhjørninger, havfruer, havhester og drager. Her presenteres barna for en verden av vennskap, magi og eventyr, der de kan skape sine egne historier i lyse, vakre Bayala. 

Schleich Dinosaurs tar deg med tilbake til en forhistorisk verden der store, små, kvikke, sterke og flygende dinosaurer regjerer. Her møter barna blant annet Tyrannosaurus Rex, raptorer, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, der de lever side om side med aktive vulkaner og forskere som forsøker å finne svar. 

Vår lavpris: 835,-
På lager
SKU
06184-60
   

Bondehuset med stall og dyr fra Schleich er hjørnesteinen i Schleich FARM WORLD. Her bor bøndene Paul og Laura. Begge tar seg kjærlig av dyrene på gården. Settet inneholder masse tilbehør og funksjoner for langvarig lek. Ved siden av boområdet med kjøkken, spisehjørne og soverom finnes stallen, der det er plass til mange dyr.

Med vinsjen transporteres det raskt høy opp på loftet for lagring. Senere kan høyet hentes gjennom en luke og ned til dyrene. Stallområdet med gjerder og innhegninger er modulært og kan settes sammen etter ønske. Settet er kompatibelt med de separate pakkene transportbånd til høy 42377 og traktor 42379 (følger ikke med). 

Schleich-figurene er alle naturtro og bidrar til pedagogisk, morsom lek.

Morsomme fakta

 • Schleich-figurene er alle detaljtro modellert og omsorgsfullt malt.

Funksjoner:

 • Vinsjen transporterer høy og fôr til overetasjen i låven!
 • Todelt bygning som består av låven og huset til bondefamilien med kjøkken og soverom!
 • Avtakbare tak og takvinduer som kan åpnes og lukkes! Hemmelig klaff i taket!
 • Gjerdedelene kan settes opp som man vil!
 • Med bevegelige armer og!

Inneholder:

 • 1 låve og 1 hus
 • 1 ku, 1 kalv, 1 eselføll, 1 hund, 1 katt, 1 minigris, 1 mus
 • 1 bonde (kvinnelig) og 1 bonde (mannlig)
 • 1 skjerf, 1 kran med klo, 6 gjerde, 4 innhegning
 • 1 balkong, 1 blomsterkasse, 1 stige, 1 vannslange med feste
 • 1 spisebord, 1 spisebenk, 1 ovn, 1 ved, 1 vask
 • 2 tallerken, 2 kopp, 1 matskål, 1 dobbeltseng, 1 madrass, 1 dyne
 • 1 kost, 1 høygaffel, 1 matkasse, 1 trillebår, 1 høy (for), 2 høyballer, 1 halmballe, 1 gulrot, 1 eple
 • 1 klistremerkeark

  Detaljer:

  • Mål: 70 x 45 x 33 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
  Produktdetaljer
  Modell42407
  EAN4055744021060
  MerkeSchleich
  Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.