Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Holstein-hest, hoppe - 10 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-105
   

Holstein-hesten har kraftige bakbein som gjør at de kan hoppe spesielt høyt. De vinner ofte medaljer i de olympiske leker og i andre rideturneringer. Mens fritidshester har en gjennomsnittlig høyde på ca. 155 cm, blir Holstein-hestene betydelig større. De har for det meste en høyde på 165-175 cm.

Morsomme fakta

  • Holsteiner og hannoveranere er blant de beste spranghestene.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Innhold:

  • 1 Schleich Holsteinhest - hingst

Detaljer:

  • Mål: 13 x 3,2 x 10,4 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 5 år

Produktdetaljer
Modell13858
EAN4055744021336
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.