Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Horse Club Sofias Beauties Velværesalong for hester 42588 - med hester, figurer og tilbehør

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer, og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 893,-
På lager
SKU
06226-28
   

Skjønnhetssalong lekesett fra Schleich Horse Club Sofias Beauties, med 2 hester med myk man og hale og 2 fleksible figurer.

Skjønnhetssalongen fra Schleich® Horse Club Sofias Beauties gjør drømmer til virkelighet. På salongen kan du få alle til å pynte seg til kveldens stallfest, arrangere en hestebursdag eller ønske det yngste føllet velkommen i flokken. Du kan bruke podiet til å presentere hvert dyr med det nye tilbehøret. Du kan også enkelt bytte ut manen og halen. Har du funnet skuffen ennå?

Med skjønnhetstilbehøret fra Schleich® Horse Club Sofias Beauties kan alle i paddocken se hvem som er på samme lag. Hestedekkenet og ridevesten er sydd i samme stoff. Heldigvis er en veldig stor og en veldig liten. Ellers kan det hende dere ville ha tatt feil når dere skulle kle på dere. Pannebåndet er forbeholdt hester og passer perfekt til den børstbare manen. På den måten kan du ta turen inn i eventyret til bestevennen din ferdig pyntet – så kom igjen!

Utstillingshestene fra Schleich Horse Club Sofias Beauties har lang, myk man og hale som kan gres og flettes, og pyntes med tilhørende perler og hårspenner. Man og hale kan dessuten byttes ut. Figurene inkludert i dette settet er fleksible og har bevegelige armer og bein.

Inneholder:

  • Schleich SB salong med vendeskive
  • Trakehner-hoppe
  • Andalusier-hoppe
  • Maltipoo-valp
  • Tilbehør og utstyr

Detaljer:

  • Mål: 57,2 x 26 x 27,3 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell42588
EAN4059433533575
MerkeSchleich
Schleich Horse Club SB 42588 lekesett med pyntetilbehør til hester Schleich Horse Club SB 42588 lekesett med pyntetilbehør til hester

Oppbevaring

I skuffen er det god plass til tilbehøret.

Schleich Horse Club Sofias Beauties skjønnhetssalong med podium Schleich Horse Club Sofias Beauties skjønnhetssalong med podium

Utstilling

Hestens man og hale kan børstes, flettes og styles på salongens podium.

Schleich Sofias Beauties lekesett med fleksible figurer Schleich Sofias Beauties lekesett med fleksible figurer

2 figurer

Fleksible figurer med bevegelige armer og bein.

Schleich® HORSE CLUB Sofias Beauties Beauty Salon Schleich® HORSE CLUB Sofias Beauties Beauty Salon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.