Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Quarterhest, hingst

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-100
   

Quarter-hestene er ekstremt raske hester. Spesielt på korte distanser utvikler de en utrolig fart. På 18-hundretallet ble dette demonstrert på kvartmils-race’et, der den ofte tok innersvingen til og med på engelske fullblodshester. Quarter-hestene ble oppkalt etter disse veddeløpene.

Morsomme fakta

  • Quarter-hester bruker mindre enn 21 sekunder fra start til mål på strekningen "quarter mile", ca. 400 meter

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Innhold:

  • 1 Schleich Quarterhest - hingst

Detaljer:

  • Mål: 14,1 x 3,4 x 10,6 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell13853
EAN4055744018060
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.