Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Quarterhest, hoppe

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-99
   

Quarter-hesten har sterke nerver og er trofast. Dette gjør den spesielt populær hos cowboyer. Hestene har dessuten den såkalte Cow Sense, som hjelper rytterne med å samle inn kuflokken. Quarter-hester forstår selv den aller minste sjenkelhjelp og med god opplæring, kan de til og med ris uten tøyler.

Morsomme fakta

  • Quarter-hester, painthester og appaloosaer er blant de mest populære hesterasene for westernridning

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Innhold:

  • 1 Schleich Quarterhest - hoppe

Detaljer:

  • Mål: 12,5 x 3,5 x 10,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell13852
EAN4055744021275
MerkeSchleich
Alder4-12

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.