Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich Farm World vaskestasjon for kyr - med ku og kalv

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 392,-
På lager
SKU
03216-46
   

Med den nye vaskestasjonen fra Schleich® Farm World kan alle kyr bli reine på kort tid. Selvfølgelig kan hestene også vaskes her. 

I dag er det vaskedag: Det er mange aktiviteter med vaskestasjonen fra Schleich. Kuene kommer fra beite og trenger å vaskes før de skal tilbake til fjøset. Den lille kalven er spesielt ivrig. I dag er det første gang i vaskestasjonen sammen med sin mor. Farm World bonde Martin har aktivert vannpumpen og nå kan vaskingen begynne, så moro! Den lille kalven står på roteringsplaten slik at den kan vaskes fra alle sider. Etter en dusj kan de få en rask runde med massasjebørsten. Detter er moro for dyrene.

Morsomme fakta

 • Kuene ser fram til å kjøles ned, spesielt når været er varmt

Funksjoner:

 • Vannpumpe til vannlager, kan fylles med vann
 • 360 graders rotasjonsplate for dysj
 • Vaskebørster kan varieres
 • Bondefigur har bevegelige armer

Inneholder:

 • Bonde, ku, kalv
 • Høygaffel, høy, gjerder, port
 • Børste, børsteholder
 • Base med roterende plate
 • Vannslange, vannpumpe

Detaljer:

 • Mål: 57 x 40 x 17 cm (BxDxH)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell42529
EAN4059433416977
MerkeSchleich
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.