Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Fritidsrytter i rosa - figur 14 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
17908
   

Det beste for en rytter er å galoppere med hesten gjennom landskapet og komme tilbake til stallen etter en lang tur. Etterpå skal den firbeinte vennen inn i stallen og bli stelt. Selvfølgelig skal hesten også mates. Hesten må børstes og røktes slik at den har det fint i boksen sin. Hester er simpelthen de mest fantastiske dyrene i verden.

Morsomme fakta

  • Alle ryttere bør alltid ha på seg hjelm når de er ute og rir.

Inneholder:

  • 1 Schleich rytter - rosa

Detaljer:

  • Mål: 9 x 3,3 x 14 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell42162
EAN4005086421622
MerkeSchleich
Alder4-9
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.