Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Therizinosaurus dinosaur - 13 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
03182-139
   

Av alle dyr som noen gang har levd på jorden, hadde Therizinosaurus sannsynligvis de lengste klørne. Disse brukte han til å grave, gripe, bore gjennom og skrelle bark med. Han levde på slutten av dinosaur tidsalderen sammen med andre planteetere slik som Kentrosaurus og Pentaceratops.

Morsomme fakta

  • Da man fant klørne til en Therizinosaurus, trodde man først at de hadde tilhørt en kjempeskilpadde.

Funksjoner

  • Med bevegelig underkjeve
  • Med bevegelige armer

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Therizinosaurus
  • Globalt hjem: Asia

Detaljer:

  • Mål: 12,9 x 6 x 6,9 cm (B x D x H)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell15003
EAN4055744021268
MerkeSchleich
Alder4, 5, 6, 7, 8

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.