Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Tigerunge - 4 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 70,-
På lager
SKU
17822
   

Den sibirske tigeren er det største kattedyret i verden, og den kan bli opptil tre meter lang fra snuten til haletippen.

Tigerens striper er like varierte og unike som fingeravtrykk. Til og med huden under har striper. Ved første øyekast ser ikke det påfallende mønsteret ut til å være nyttig – tigeren har jo ikke noe ønske om å bli oppdaget av byttet sitt med en gang, men når tigeren er på jakt i skumringen, utgjør stripene den perfekte kamuflasjen. Da ligner de på høyt gress som beveger seg i vinden eller flyktige skygger. I motsetning til mange andre "katter" og store kattedyr svømmer tigeren godt, og den liker det også. Derfor er ikke vannet noe trygt sted for mange byttedyr.

Morsomme fakta

  • Tigerunger fødes med blå øyne.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Panthera tigris
  • Globalt hjem: Asia
  • Bevaringsstatus: Truet
  • Primærbolig: Myrer, Tropisk skog

Innhold:

  • 1 Schleich tiger-baby

Detaljer:

  • Mål: 4 x 7 x 2 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14730
EAN4005086147300
MerkeSchleich
Alder3-8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.