Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Welsh-ponni hingst - 9 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
03182-112
   

Én av de mest populære rideponnier i Europa er Welsh-ponnien. Den er temperamentsfull, men er samtidig meget godmodig og omgjengelig. Welsh-ponnier kan være små og spinkle, men også store og kraftige. De deles derfor inn i forskjellige typer og har tilleggsnavn som Welsh-Mountain-ponni eller Welsh-Cob.

Morsomme fakta

  • Welsh-ponnien er liten og sterk, og ble derfor brukt som gruveponni i kullgruver.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Equus ferus caballus
  • Globalt hjem: Hele verden

Inneholder:

  • 1 Schleich Welsh ponni - hingst

Detaljer:

  • Mål: 11,5 x 2,8 x 9,5 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell13871/ 20520
EAN4055744020520
MerkeSchleich
Alder3-10

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.