Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SmartGames Cube Puzzler Go - logikkspill med 80 utfordringer - fra 8 år

Spillene fra SmartGames utfordrer din logiske sans, kreativitet, og forståelse for form og funksjoner.

Fra SmartGames kommer strategispill som utfordrer logikken på flere nivå, og der spillene byr på ulike vanskelighetsgrader fra de helt enkle til de mer avanserte med nesten umulige oppgaver og konstruksjoner. La deg engasjere av prisvinnende spillene fra SmartGames og se hvilke oppgaver du vil løse og hvilke kombinasjoner du skaper. Hvert spill har unike og innovative utfordringer i spillet, med temaer som appellerer til alle barn. Spillene kommer i ulike versjoner som passer til reise, de mer kompakte, større utgavene i plast og premium-varianter i tre. Felles for alle spill fra SmartGames er at de trekker på ulike kognitive ferdigheter når spillere forsøker å løse de forskjellige utfordringene. 

Vår lavpris: 218,-
Utsolgt
SKU
10206-167

Med logikkspillet SmartGames Cube Puzzler Go kan du utfordre din logiske tenkning. Kan du bygge en kube av de 7 fargerike puslebitene? Utfordre din forståelse av rom og logikk mens du lager kuber for å løse hver utfordring. Cube Puzzler Go fra Smart Games består av en gjennomsiktig kube med 7 brikker, og et utfordringshefte med 80 3D-utfordringer og løsninger. Hver utfordring har bare en løsning. Klarer du å løse alle?

Inneholder:

  • SmartGames Cube Puzzler Go logikkspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1
  • 80 utfordringer
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellSG412
EAN5414301521112
MerkeSmartGames
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.