Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Baby Balade Plus 3i1 trehjulssykkel med bagasjebrett - rosa

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 1 098,-
Utsolgt
SKU
08216-34

Smoby Baby Balade kombinerer trygghet, komfort og moro i en allsidig reiseløsning. Selv med hendene fulle lar det justerbare skyverammen deg lede trehjulssykkelen med et lett dytt. Inkludert er en sikkerhetssele og fotstøtte som kan trekkes inn for ekstra sikkerhet. Sykkelen kan i første omgang brukes fra 10 måneders alder, som en sportsvogn. Når barnet når 3 års alder kan de trå på pedalene på egenhånd, og sykle selvstendig. Dette gjør Baby Balade til en super langsiktig løsning for foreldre.

 • Smoby Baby Balade trehjulssykkel i rosa
 • Praktisk kombinert vogn og trehjulssykkel
 • Enkel å manøvrere, med sensitiv foreldrestyring
 • Med vide hjul, forlenget ryggstøtte, ergonomisk sete og sikkerhetsbelte
 • Inkludert skulderbag til de voksne

Med ergonomisk sete, høy ryggstøtte, stille hjul og anti-skli materiale på pedalene er dette en komfortabel trehjulssykkel for både store og små. Smoby Baby Balade har en lett ramme for enkel transportering. Sykkelen har bagasjebrett slik at barnet kan samle skatter den finner på turene deres, og bag med håndtak til foreldre. 

Inneholder:

 • Smoby Baby Balade 3i1 trehjulssykkel

Detaljer:

 • Mål produkt: 68 x 52 x 101 cm (LxBxH)
 • Vekt sykkel: ca. 7 kg
 • Maksvekt bruker: 50 kg
 • Farge: rosa
 • Alder: fra 10 mnd.
Produktdetaljer
Modell741401
EAN3032167414014
MerkeSmoby
3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ og justerbart sete 3 i 1 trehjulssykkel og vogn med sikkerhetsstativ og justerbart sete

Justerbart sete

Juster setet i to posisjoner, tilpasset dit barn fra 10 mnd til 3 år.

3i1 SMoby Baby Balade Plus tricycle med skulderbag 3i1 SMoby Baby Balade Plus tricycle med skulderbag

Skulderbag

Praktisk skulderveske til de voksne, til det dere trenger for en fin tur.

Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte Babyvogn som kan gjøres om til trehjulssykkel, med ergonomisk fotstøtte

Fotstøtte

Med støtte til barnets bein, som kan tas bort ettersom barnet blir større.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.