Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Be Move Comfort trehjulssykkel med skyvestang - blå

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 543,-
På lager
SKU
03205-94
   

Be Move er en kul trehjulssykkel for de minste barna. Sykkelen består av en metallramme med et justerbart sete, 3 brede hjul, pedaler og et styre. Setet er ergonomisk designet for best mulig sittestilling for ditt barn. Det kan justeres i tre stillinger, og dermed vokse med barnet.

Trehjulssykkelen har sikkerhetsbelte, mulighet for å låse styret og et bagasjebrett. Pedalene følger ikke automatisk med når framhjulet snurrer, og er designet slik at ditt barns føtter ikke glir på dem. Pedalene kan også frikobles, slik at det ikke danner fart til sykkelen om de brukes. Foreldrehåndtaket er justerbart i tre høydestillinger og er avtakbart.

En trehjulssykkel som både du og ditt barn kommer til å elske!

 • 2i1-system
 • Justerbar styrestang
 • Fotstøtter
 • Frikobling for pedalene
 • Styreblokkering
 • Stabil metallramme
 • Justerbart sete

Inneholder:

 • 1 Smoby Be Move trehjulssykkel med styrestang og belte

Detaljer:

 • Farge: blå
 • Mål: 68 cm x 52 cm x 52 cm (LxBxH)
 • Alder: fra 15 mnd.
Produktdetaljer
Modell740331
EAN3032167403315
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.