Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Be Move 2i1 trehjulssykkel med styrestang og frihjulssystem - rosa

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 598,-
På lager
SKU
08216-32
   

Den stillige Be Move trehjulssykkelen fra Smoby vil glede barn fra 15 måneder og opp til 3 år og eldre. Takket være justerbar foreldrestyring, frihjulssystem og låsemekanisme for barnestyret kan du enkelt kontrollere sykkelen uten at barnet kan påvirke retningen. Den lille vil sitte komfortabelt i det ergonomiske setet, som kan justeres i to posisjoner.

Med sikkerhetsbelte og metallramme trenger du ikke bekymre deg for barnets sikkerhet. Fine turer kan nytes i stillhet takket være stille EVA-hjul. Når barnet klarer å trå på egenhånd kan styrestangen fjernes, og du kan låse opp frihjul og barnestyring slik at den lille utforskeren kan bevege seg rundt selvstendig ved hjelp av pedalene med antiskli for bedre komfort.

  • Smoby Be Move 2i1 trehjulssykkel med styrestang
  • Med bagasjebrett og sikkerhetsbelte
  • Avtagbar skyvestang
  • Kan brukes fra 15 måneder

En flott trehjulssykkel barn så vel som voksne kan ha glede av takket være sykkelens utforming og funksjoner.

Inneholder:

  • Smoby Be Move trehjulssykkel med stang

Detaljer:

  • Mål: 68 x 52 x 52 cm
  • Setehøyde: 31 cm
  • Farge: rosa
  • Alder: fra 15 mnd.
Produktdetaljer
Modell740332
EAN3032167403322
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.