Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Cotoons elektronisk piano med lys og lyd

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
02216-166
   

Lekent og lysende piano fra Smoby Cotoons som engasjerer babyens musikalske evner samtidig som de har det moro.

Takket være 2 modus kan barnet velge mellom 8 noter med klassisk musikk og 8 forhåndsinnspilte melodier.

Her har barnet mulighet til å stimulere sine sanser, rytme og motoriske ferdigheter på en morsom måte. Pianoet gir barnet mulighet til å bli kjent med forskjellige farger takket være lyseffektene som aktiveres når trykkes på. En flott leke fra Smoby Cotoons som holder barnet aktivt samtidig som det utvikler sitt musikalske øre.

  • Smoby Cotoons elektronisk piano med lys og lyd
  • Med 2 modus å utforske
  • Stimulerer sanser og motorikk
  • Passer fra 1 år og oppover

Inneholder:

  • 1 Smoby Cotoons piano

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x LR6-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell7600110506
EAN3032161105062
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.