Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby Friends lekehus med postkasse

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 4 594,-
Få igjen på lager
SKU
03233-25
   

Smoby Friends lekehus er hele 160 cm høyt og kommer med postkasse.

Med Smoby Friends lekehus kan barn bestemme helt selv, og invitere venner og familie på besøk i deres eget hjem. Lekehuset er hele 1,60 m høyt og er laget i UV-behandlet plast, som etterligner tre og stein, og gir et realistisk utseende.

Dette flotte lekehuset fra Smoby er utstyrt med en dør med kikkehull, en todelt bakdør, 6 vinduer, 2 svingbare luker (360 grader), samt fullt funksjonell postkasse. Utvid leken enda mer med tilbehør fra Smoby, som Smoby hageområde til lekehus, Smoby piknikbord til lekehus og mye annet.

  • Lekehus med en høyde på 160 cm
  • Fullt funksjonell postkasse
  • Med 2 dører og 6 vinduer
  • Uv-behandlet plast

Inneholder:

  • Smoby Friends lekehus med postkasse

Detaljer:

  • Mål: 175 x 114 x 162 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Vekt: 34 kg
  • Materiale: Plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell810204
EAN3032168102040
MerkeSmoby
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.