Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Maxi-Cosi 3i1 dukkevogn - passer dukker opptil 42 cm

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 698,-
På lager
SKU
03233-47
   

En komplett dukkevogn fra Smoby Maxi-Cosi som lar barnet ta sin babydukke på opptil 42 cm med seg overalt! Denne 3i1 vognen lar barna velge det alternativet som passer best til enhver tid og aktivitet, enten det er soverunde i vogna, eller sittende oppreist i sportsvognen. Vognas liggedel kan tas av metallstativet og brukes separat som en lun dukkeseng takket være bærehåndtaket. 

Dukkevognen kommer med fire lydløse hjul og flerretningshjul foran for behagelige og hyggelige turer. Se barna gå inn i leken med åpent sinn og leve seg inn i rollen som mor eller far for sin egen baby. 

Inneholder:

  • Smoby Maxi-Cosi 3i1 dukkevogn

Detaljer:

  • Mål sovevogn: 64 x 54,4 x 38,5 cm (HxLxB)
  • Alder: fra 3 år
  • Passer dukker opptil 42 cm

MERK: Babydukke følger ikke med. Vogndelen kan kombineres med Smoby Maxi-Cosi Quinny bilsete 240239

Produktdetaljer
Modell253120
EAN3032162531204
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.