Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Smoby piknikbord til lekehus

Smoby leker for morsom og kreativ rollelek

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 372,-
Få igjen på lager
SKU
03205-77
   

Smoby Piknikbord er det perfekte tilbehøret til ditt Smoby lekehus for å tilføre nye lekefunksjoner. Bordet oppmuntrer til rollespill og fantasifull lek. Kanskje ønsker barnet ditt å servere mat slik som mamma og pappa, og da er dette piknikbordet perfekt til å øve seg. Bordet passer til modellene Neo Jura Lodge, My Neo House eller Chef House.

Inviter venner til lunsj, bruk bordet til å tegne, eller ta en kopp med saft. Akkurat som lekehusene fra Smoby, er også piknikbordet svært stabilt og solid, og det er anti-UV-behandlet for bedre holdbarhet slik at det beholder fargen over lengre tid.

Innhold:

  • Smoby Piknikbord

Detaljer:

  • Alder: fra 2 år
  • Bordet passer til modellene Neo Jura Lodge, My Neo House og Chef House.
Produktdetaljer
Modell810902
EAN3032168109025
MerkeSmoby
Alder2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.