Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Smoby Tefal Cheftronic lekekjøkken med lys og lyd - med 20 tilbehør

Smoby lekehus, sklier, trehjulssykler og rollelek.

Det er mye læring i lek, og lekehusene, skliene, verktøybenkene, dukkelekene, babylekene, butikklekene, sportspillene og kjøkkenlekene fra Smoby oppmuntrer til kreativ rollelek. Smoby har tatt i bruk UV-stabil plast i produksjonen av sine leker, denne er spesielt motstandsdyktig mot forvitring og falming. Utelekene fra Smoby flytter leken utendørs, og gir barna rom for høylytt og energisk lek ute. Smoby barna vokser opp mens de leker, skaper sine egne historier og utvikler fantasien sin gjennom lek.

Smoby produseres i Frankrike, og her vektlegges ønsket om å produsere innovative, morsomme leker, der pedagogiske verdier står i sentrum. Smoby lar barna oppdage verden gjennom lek.

Smoby rollelek: barn elsker å herme etter de voksne, og ved hjelp av kjøkkenleker, butikkeleker, verktøy og dukketilbehør kan de leke ut ulike yrker, roller og oppgaver som de møter i det daglige. 

Smoby utelek: Flytt leken utendørs og la barna utfolde seg med lekehus, sklier, sykler og aktivitetsleker som i tillegg til timer med morsom lek også utfordrer barnets motoriske ferdigheter og logisk tenkning.

Smoby Cotoons er pedagogiske leker til de minste barna. Her utfordres barnets motoriske ferdigheter, gjenkjennelse av farger, og forståelse av årsak-virkning i trygge omgivelser.

Vår lavpris: 594,-
Få igjen på lager
SKU
02216-171
   

Et elektronisk kjøkken fra Smoby med moderne design, med alt barnet trenger for å leke kokk. Dette Tefal-kjøkkenet har både lys og lyd, og har integrert kaffemaskin med realistiske lyder, og en ovn med grill, gjennomsiktig dør, lys og lyd. Kjøkkenet har hele 20 tilbehør inkludert som tallerkener, bestikk, panner og kopper.

Innhold:

  • 1 Tefal lekekjøkken med 20 tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 28 x 47 x 61 cm
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell7600311407
EAN3032163114079
MerkeSmoby
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.