Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

SpiderMan Spidey and His Amazing Friends Ultimate Web-Crawler lekesett - kjøretøy og figur

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 448,-
Utsolgt
SKU
02227-15

Vær med superhelten Spidey og bekjemp kriminalitet med dette Ultimate Web-Crawler lekesettet med kjøretøy og figur fra Spidey and His Amazing Friends!

Barn vil elske dette kjøretøyet med en Spidey-figur som er inspirert av den populære animerte Marvel-serien på Disney Jr. Sett Spidey i førersetet og kjør av gårde til unnsetning! Det er plass til opptil 4 figurer (andre figurer kjøpes separat), og bilen inneholder en Spidey Stunner-funksjon som aktiveres når du trykker på panseret. Støtfangeren vil da poppe ut og slå ned skurkene!

  • Plass til 4 figurer
  • Stunnerfunksjon

Etter at Peter Parker ble bitt av en radioaktiv edderkopp, ble han til den kjente og kjære Spider-Man som er en vennlig superhelt som gjør sitt beste for å ta vare på nabolaget sitt. Han er en smart og god teamleder, men alle vet det ikke er så lett å alltid ta de rette valgene. Han gjør alltid sitt beste for å beskytte folk fordi han vet at med stor makt følger også et stort ansvar. Spidey har både edderkoppsans, superstyrke, kan krype på vegger og mye mer. Det er vanskelig å være en superhelt, men det hjelper når du har fantastiske venner.

Inneholder:

  • Spidey-figur
  • Kjøretøy

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 10 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: andre figurer må kjøpes separat.

Produktdetaljer
ModellF1460
EAN05010993853854
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.