Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Spidey And His Amazing Friends Glow Tech Techno-Racer kjøretøy og figur - med lys og lyd

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 398,-
Utsolgt
SKU
03234-41

Med Spidey And His Amazing Friends Glow Tech Techno-Racer kjøretøy og figur kan barn dra på spennende oppdrag i det fantastiske universet fra TV-serien. Kjøretøyet har lys- og lydfunksjoner som aktiveres med et trykk på en knapp, for å gjøre leken enda mer virkelig. Den medfølgende Miles Morales actionfiguren har 5 bevegelige ledd, slik at barna kan stille han i kule poseringer. Når figuren plasseres i cockpiten, lyser han opp sammen med bilen! Perfekt til fans av Spidey og de fantastiske vennene hans, fra 3 år og oppover.

Inneholder:

  • Spidey And His Amazing Friends Glow Tech Techno-Racer kjøretøy
  • Miles Morales actionfigur

Detajler:

  • Mål figur: ca. 10 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF4531
EAN5010994104481
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.