Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Star Wars Poe Dameron hjelm - maske til rollespill

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 132,-
På lager
SKU
08172-198
   

Tenk deg at du kaster deg inn i kampen som Resistance-pilot og leder Poe Dameron med denne masken inspirert av hans hjelm fra Star Wars; The Last Jedi! Poe Damerons stilige hjelm er her laget som en maske for barn som ønsker å gå inn i rollen som x-wing piloten. Masken passer perfekt til Star Wars rollespill for barn fra 5-årsalderen.

Inneholder:

  • Star Wars Poe Dameron maske

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellC1562
EAN5010993370399
MerkeStar Wars
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.