Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Star Wars Rebels The Inquisitor hjelm - maske til rollespill

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 90,-
På lager
SKU
8790-1
   

Gå inn i rollen som the Inquisitor fra Star Wars Rebels med denne tøff masken som er inspirert av de populære filmene! The Inquisitors hjelm er her laget som en maskefor barn som ønsker å gå inn i rollen som den fiktive karakteren fra Star Wars-universet. Maskenpasserperfekt for Star Wars rollespill til barn fra 5-årsalderen.

Inneholder:

  • Star Wars Rebels The Inquisitor maske

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellA9008
EAN630509247158
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.