Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Star Wars S1 figur - Sergeant Jyn Erso (Jedha)

Star Wars - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, og enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side, finner du Star Wars effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars biler, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars utkledning, Kylo Ren, StormTrooper, Chewbacca, C-3PO - alt du trenger for å lage ditt eget Star Wars univers på barnerommet!

Vår lavpris: 126,-
På lager
SKU
24275
   

Oppdag en galakse av romskip og kjøretøy, og bli oppslukt i spennende historier mom det gode mot det onde, i en verden av helter, skurker, droider og skapninger fra verdensrommet. Se for deg galaktiske manøvrer.

I Star Wars: Rogue One er Jyn Erso en høyt kvalifisert soldat i Rebel Alliance, og hun ivrer etter å bringe kampen til imperiet. Jyn har liten tålmodighet for debattene i Alliance High Command, nok til at hun tar saker i egne hender.

  • Figuren er ca 10 cm høy
  • Inneholder: figur og tilbehør
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellB9846
EAN5010994962203
MerkeStar Wars
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.