Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Star Wars Rogue One actionfigur - Sergeant Jyn Erso (Jedha) - 10 cm

Star Wars leker, utkledning, figurer og tilbehør - bring leken ut i verdensrommet

Ta kampen ut i verdensrommet, enten du ønsker å kjempe på de godes eller de ondes side. Her finner du Star Wars-effektene du trenger blant vårt store utvalg. Star Wars stjerneskip og stjernejagere, kjøretøy, figursett, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostyme og utkledning samt masker og jedi-tilbehør som lightsaber. Gjenskap spenningen gjennom Kylo Ren, the Inquisitor eller StormTrooper og redd universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO. 

Her har du utvalget til å skape ditt eget Star Wars univers på barnerommet, med byggesett og diorama utstillingssett, puslespill, leker og tilbehør fra de kjente spillefilmene om en galakse langt, langt borte og de populære tv-seriene om Obi-Wan Kenobi, The Mandalorian og Bobba Fett!

Vår lavpris: 126,-
På lager
SKU
24275
   

Spill ut favorittscenene fra Star Wars-universet med denne Sergeant Jyn Erso actionfiguren! Oppdag en galakse av romskip og kjøretøy og bli oppslukt i spennende historier om det gode mot det onde, - i en verden av helter, skurker, droider og skapninger fra verdensrommet.

I Star Wars: Rogue One er Jyn Erso en høyt kvalifisert soldat i Rebel Alliance, og hun ivrer etter å bringe kampen til imperiet. Jyn har liten tålmodighet for debattene i Alliance High Command, nok til at hun tar saker i egne hender. Actionfiguren er ca. 10 cm høy og kommer med et våpen som kan skyte ut prosjektiler.

Inneholder:

  • Sergeant Jyn Erso (Jedha) actionfigur
  • Våpen med prosjektil

Detaljer:

  • Mål: ca. 10 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellB9846
EAN5010994962203
MerkeStar Wars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.