Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Stiga Snowracer SX Pro rattkjelke

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspillene og hockeyspillene fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, microblades, matter og akebrett flytter Stiga leken utendørs. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie. Stiga skaper trygge og sikre sportsleker med barna i tankene.

Vår lavpris: 1074,-
Utsolgt
SKU
21945

Den tøffeste og mest solide av Stigas Snowracere. Modellen har tøft BMX-utstyr og er designet for å tåle tøff bruk i bakken. Med SX Pro kan man kjøre, hoppe og utføre forskjellige stunts så langt man tør. Snowraceren har, i tillegg til en meget solid og forsterket ramme, BMX-ratt med meget godt grep, Curve skisystem med carving- og twin tip-ski, og automatisk drakassett. STIGA's kjelker og akebrett er utformet slik at barnet skal få størst mulig utbytte av lek i snø under sikre former. En forutsetning for dette er at kjelken/akebrettet brukes på riktig måte.

  •  Alder: fra 7 år

Merk: Bruk alltid hjelm og se til at produktet monteres av en voksen.

Produktdetaljer
Modell73-3388-01
EAN7318683388012
MerkeStiga
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12, 13+
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.