Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Stiga Snowracer Curve SX color Pro kjelke med BMX-styre - sort

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 1 346,-
På lager
SKU
21945
   

Stiga Snowracer Curve SX er designet for å tåle tøff bruk i bakken. Med SX Pro kan man kjøre, hoppe og utføre forskjellige stunts, takket være meget solid og forsterket ramme, BMX-ratt med meget godt grep og Curve skisystem med carving- og twin tip-ski. Kjelken kommer automatisk drakassett for mer komfortabelt grep når dere skal opp bakken igjen.

Inneholder:

  • 1 Stiga Snowracer Curve SX kjelke med BMX-styre

Detaljer:

  • Mål: ca. 118 x 52 cm (LxB)
  • Maksvekt: 90 kg
  • Farge: svart
  • Alder: fra 7 år

Merk: Bruk alltid hjelm og se til at produktet monteres av en voksen.

Produktdetaljer
Modell73-3388-01
EAN7318683388012
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.