Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Stiga Snowboard til barn med justerbare bindinger - grønn

Sportsleker og vinterleker fra Stiga for actionfylt lek inne og ute

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akrebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
01192-249
   

Dette grønne Stiga Wild snowboardet passer perfekt til unge nybegynnere som ønsker å lære seg å stå i bakken. Snowboardet passer til de mindre bakkene, perfekt for barn som prøver seg brettkjøring for første gang. Brettet har enkle bindinger der du plasserer skoen i bindingen, og deretter justerer båndet for å stramme.

Inneholder:

  • 1 Stiga Snowboard til barn

Detaljer:

  • Mål: 98 x 22 cm
  • Materiale: PP
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell75-1117-59
EAN7318681117591
MerkeStiga
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.