Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Stiga Snowracer Curve rattkjelke - rosa og grå

Stiga fotballspill, hockeyspill, snowracer, akematter og baby-akebrett

Stiga oppmuntrer barn til morsom og aktiv lek både innendørs og utendørs. Fotballspill og hockeyspill fra Stiga er like morsomme for voksne som for barn, og skaper en actionfylt lek for hele familien. Med sine snowracere, snowboard, akematter, akebrett med ratt, babyakebrett og sparkesykler flytter Stiga leken utendørs, enten det er vinter og snø eller sommer og sol. Hva er vel morsommere enn en dag i akebakken der barna kan kappkjøre med venner og familie, eller gjøre kule tricks med rattkjelke og brett? Stiga skaper trygge sportsleker med barnas sikkerhet i tankene.

Vår lavpris: 1 085,-
Utsolgt
SKU
06226-62

Stiga Snowracer i rosa og grå med Curve-ski og drasnor.

Stiga Snowracer Curve kommer i glade farger og er en familiefavoritt i bakkene. Kjelke, akebrett, snøracer - dette brettet har mange navn! Hva enn du kaller det vil du kunne glede deg over mye moro i snøen, fra vinter til vinter, gjennom generasjonene. Den solide stålrammen sørger for en holdbar slede, og bremsen sørger for sikker bruk. Kjelken er enkel å manøvrere takket være twin-tip ski og kurvet framski, i tillegg til at gripesoner på rattet gir godt og stødig grep.

STIGA Snowracer Curve kommer med drasnor, som lar barna enkelt trekke med seg kjelken. Brettet tåler en brukervekt på opptil 90 kg, som betyr at også en voksen kan glede seg over aking i vinter.

Inneholder:

  • STIGA Snowracer Curve Graphite

Detaljer:

  • Mål: ca. 122 x 35 x 52 cm (LxBxH)
  • Maks brukervekt: 90 kg
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell7323-2247-00
EAN7318682322475
MerkeStiga
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.