Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Super Mario Bros Movie figursett - Mario-figur med pull back kart racer - 6 cm

Nintendo Super Mario leker - Kosebamser, byggesett, figurer og lekesett

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen barna kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle noen av favorittkarakterene, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, figurer, bamser, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
03226-72
   

Samle favorittkarakterene dine fra Super Mario Bros filmen. Denne Mario-figuren har 5 bevegelige ledd og måler 6,5 cm i høyden. Figuren kommer med en pull back racer kart lekebil. Inspirert av filmen, Mario-figuren har en unik bevegelse som lar han sitte i sin Mario Kart. Trekk tilbake og se ham kjøre avgårde.

Inneholder:

  • Super Mario figur
  • Pull-back bil

Detaljer:

  • Mål figur: 6,5 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell417684
EAN192995417687
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.