Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families vindmølle-lekepark til baby - med kattefigur

-30%

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Kampanjepris 185,- Vår lavpris: 264,-
30%
Du sparer: 79,-
På lager
SKU
06226-9
   

Ta en tur ned blomster-sklien, eller en runde i vindmøllen i den flotte sommerfugl-gondolen som går opp og ned. Det er mye moro å finne på i Sylvanian Families Baby Vindmøllen. Babyene vil glede seg over dumphusken med plass til to, eller den flotte sklien. Settet kommer med en persisk katt babyfigur, vindmølle, sklie og dump-huske. Den myke figuren måler rundt 4 cm og hodet, armer og bein er bevegelige.

Inneholder:

  • Vindmølle med to gondoler
  • Persisk katt babyfigur
  • Sklie
  • Dumphuske

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell5526
EAN5054131055267
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.