Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sylvanian Families barnehage pikniksett - med 1 kattefigur og tilbehør

Sylvanian Families - nostalgiske leker, figurer og dukkehus med natur, familie og kjærlighet i sentrum!

I Sylvanian Families møter du en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som like å leke med dukker, dekorer hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 146,-
På lager
SKU
10216-39
   

Silkekatt-babyen Gilly elsker å dra på piknik. I dette Sylvanian Families figursettet kommer hun med et piknik-teppe, vevd kurv, drikkesaker, mat, ryggsekk og veske til alle sine saker. I likhet med alle beboerne i Sylvania liker også Gilly å leke ute, så hun har derfor pakket med sin trofaste spade. I tillegg til alt det praktiske har hun også pakket med notatbøkene sine slik at hun kan øve på bokstavene hun har lært i barnehagen.

Inneholder:

  • 1 Silk-katt babyfigur
  • 1 piknik-teppe, 1 spade
  • 1 kopp, 1 vannflaske
  • 1 veske, 1 ryggsekk
  • 2 notatbøker, 1 kurv
  • 1 banan, 2 smørbrød

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 4 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5103
EAN5054131051030
MerkeSylvanian Families
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.