Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Sylvanian Families Campingvogn med tilbehør - 50 deler

Sylvanian Families - figurer, dukkehus, kjøretøy, klær og tilbehør

I Sylvanian Families møter man en hel rekke med figurer som minner om forskjellige dyr, felles for dem alle er at de har en fløyelsaktig overflate. Sylvanian Families tar utgangspunkt i natur, familie og kjærlighet, og figurene, dukkehusene, tilbehør og klærne gjør dem tiltalende for mange forskjellige barn - de som liker å leke med dukker, dekorere hus og hjem, samle på møbler og skifte antrekk. Med Sylvanian Families figurer, dukkehus, møbler, kjøretøy, klær og tilbehør kan barna skal sine egne historier, lage familier og skape sin helt egen Sylvanian by. 

Vår lavpris: 828,-
På lager
SKU
10216-27
   

Campingvognen fra Sylvanian Families er perfekt for ferieturen til dine samlefigurer. I dette hjemmet-borte-fra-hjemmet har de alt som trengs til en spennende ukesutflukt. Vognen kommer ferdig med sengeplass til to i tillegg til utstyrt kjøkken, sitteområde og bad. Med kjøkkenutstyr i 20 deler, inkludert deilige kaker og kjeks til å småspise på, og en kanne for en god kopp Sylvanian te. 

Oppbevaring er hemmeligheten til enhver god campinvogn og dette praktiske settet lar deg brette ut seksjoner for å lage ekstra plass. Man kan finne brettspill for å holde de minste opptatt i tillegg til kart i tilfelle dere kjører dere bort på vei til campingplassen.

Inneholder:

  • 1 Sylvanian Families campingvogn
  • 2 nedbrettbare senger, 2 soveposer
  • 1 kaffebord, 2 brettspill, 2 kart
  • 1 tilhengerfeste, 1 trapp, 3 postkort
  • 1 såpe, 1 håndkle, 1 dorull
  • 20 kjøkkentilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 20 x 5 x 15 cm
  • Alder: fra 3 år

Sylvanian Families er elsket i hele verden og består av alle slags karakterer fra landsbyen Sylvania. Sylvanian Families lar barna lage sine egne historier, og hjelper dem utvikle sosiale ferdigheter og emosjonell intelligens gjennom fantasifull lek.

Produktdetaljer
Modell5045
EAN5054131050453
MerkeSylvanian Families
Campingvogn med kjøkken, bad med toalett og oppholdsrom Campingvogn med kjøkken, bad med toalett og oppholdsrom

Et hjem-borte-fra-hjemmet

Samle familien og reis på spennede campingutflukter med vogn med hengerfeste og masse tilbehør

Sylvanian Families campingvogn med flere utbrettbare seksjoner Sylvanian Families campingvogn med flere utbrettbare seksjoner

Utbrettbar kjøkkenseksjon

Med kjøkken og 20 kjøkkentilbehør kan deilig mat forberedes og oppbevares

Brett ut senger til to til soving og hvil - med sengetøy inkludert i lekesettet Brett ut senger til to til soving og hvil - med sengetøy inkludert i lekesettet

Sengeplass til 2

Løft opp taket og rett ned de to sengene for en god natts søvn eller en ettermiddagslur

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.