Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Teenage Mutant Ninja Turtles Mayhem Basic Figures Donatello - figur med lekevåpen

Turtles figurer, kjøretøy og våpenpakker

Turtles er tilbake, og nok en gang står de overfor en superskurk som ønsker å ta over byen. Leo, Don, Mikey og Raph er utstyrt med sine ikoniske farger og våpen, akkurat som i filmene. La barna gjenskape ikoniske ninja-øyeblikk eller skape sine helt egne ved hjelp av figurer, kjøretøy og turtles-våpen. 

Vår lavpris: 185,-
På lager
SKU
04232-17
   

Gjør klar for Mutant Mayhem figurene og tilbehør basert på den animerte Teenage Mutant Ninja Turtles med samme navn. TMNT Donatello er hjernen bak Turtles-teamet, og ser til at de alt har siste innen rustning og utstyr. Han er kanskje ikke gruppens leder, men det betyr ikke at han ikke kan være et idol. 

Når han sammen med sine brødre forlater kloakken for å beskytte byen og bekjempe kriminalitet, er det tid for Donatello og kjempe for sin drøm - spillutvikler på dagen, K-Pop stjerne på natten sammen med brødrene som utgjør hans største (og kanskje eneste) fans. Denne actionfiguren er 13 cm høy og designet tro filmkarakteren hans. Pakken har en unik Mutant Mayhem-emballasje og inkluderer også hans stav.

Inneholder:

  • Teenage Mutant Ninja Turtles Basic figur Donatello
  • Stav lekevåpen

Detaljer:

  • Mål eske: 20,96 x 19 x 5,72 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell46-83282
EAN043377832829
MerkeTurtles
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.