Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transformers Optimus Prime Jumbo Jet Wing Racer - med Bumblebee actionfigur - stort lekesett

Transformers robot-figurer og kjøretøy

Ta del i den actionfylte verden blant roboter, biler og kjøretøy som våkner til liv. Den pågående kampen mellom Autobots og Decepticons - her er det mer som skjer enn det du kan se! Bli med Transformers på nye eventyr der de viser hvordan roboter og mennesker kan samarbeide for å redde verden. Transformers robotene skjuler seg blant biler, kjøretøy, ulike enheter, og dyr, og med ulike bevegelige deler kan de endres til robot og tilbake igjen, utallige ganger. Snik deg inn på fienden i din skjulte drakt, transform og slå til uten å bli oppdaget. Transformers roboter er så mye mer enn øyet kan se!

Vår lavpris: 676,-
På lager
SKU
06225-42
   

Transformers Optimus Prime Jumbo Jet Wing Racer på hele 40 cm, kan endre form fra robot til junbojet i 1 trinn, og kommer med en Bumblebee actionfigur inkludert.

Transformers Optimus Prime Jumbo Jet stiger til himmelen mens Bumblebee raser mot sitt neste oppdrag. Små helter kan forestille seg at Optimus Prime flyr autobotene inn med dette lekesettet. Optimus Prime Jumbo Jet Wing Racer-lekesettet kommer som en 40 cm stor Optimus Prime actionfigur som konverterer mellom robot- og jumbojet-modus i ett enkelt trinn. Både figuren og jumbojeten har spinnende propeller.

Designet med konverteringsmuligheter selv førskolebarn kan gjøre. Det morsomme og overdimensjonerte Optimus Prime Jumbo Jet Wing Racer-lekesettet inspirerer til eventyrlig fantasifull lek. Gjør figurens vinger om til bilbaner med ett enkelt grep og bruk den medfølgende Bumblebee figuren som racerbil (kan konverteres fra robot til bil).

Inneholder:

  • Transformers Optimus Prime Jumbo Jet Wing Racer
  • Bumblebee actionfigur

Detaljer:

  • Mål: 40 x 42 x 10 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF0849
EAN5010993797523
MerkeTransformers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.