Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Trivial Pursuit Classic Edition - norsk versjon

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
08172-184
   

Samle vennene dine for å spille trivia-spillet som startet alt. Dette er den klassiske utgaven av Trivial Pursut - spillet du kjenner og elsker, med retroutseende fra 1980. Med klassisk spillbrett inneholder dette spillet 2400 spørsmål i seks kategorier: Geografi, underholdning, historie, kunst og litteratur, vitenskap og natur, og sport og fritid.

Inneholder:

  • Brettspill
  • 400 kort
  • 6 "kakeholdere"
  • 36 "kakestykker"

Alder: fra 16 år

Antall spillere: 2-6

Trivial Pursuit Classic Edition kommer med totalt 2400 spørsmål i de tradisjonelle kategoriene underholdning, natur/vitenskap, kultur/litteratur, geografi, historie og sport/fritid. Dann lag eller spill en mot en, velg ut en spillebrille og kryss fingrene for at du havner på kakeruten når du har slått terningene! Svarer du riktig på spørsmålet får du sette en kakebit i spillebrikken din i den aktuelle fargen. Hvem kommer til å få alle fargeglade kakebiter først og vinne? Spill og se!

Produktdetaljer
ModellC1940
EAN5010993425679
MerkeHasbro Games

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.