Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

TY Beanie Boos 23 cm Lainey rosa leopard - medium

Ty Beanie Boos - de myke bamsene og koseputene med store øyne

Trenger du noe som er søtt og kosete? Ta en titt i vårt store utvalg av myke bamser og koseputer fra TY Beanie Boos. TY bamsene er myke og har store øyne, de er kjempe fine lekekamerater, og ekstra myke som kosebamser når du skal sove. Bamsene fra TY Beanie Boos kommer som katter, hunder, ugler, rev, bjørn, ville dyr, fantasidyr, karakterer fra TV og film, og mye mer.

Beanie Boos dyrene kommer i ulike størrelse, små, regular, medium, large og som clip, her er en størrelse og fasong for alle. Kanskje du heller vil ha en TY Squish a boos bamse som også kan brukes som kosepute? Nå kan du samle dem alle!

Vår lavpris: 148,-
Få igjen på lager
SKU
05218-11
   

De populære og myke bamsene fra TY Beanie Boos har store øyne og er myke å kose med. Bamsene appellerer spesielt godt til barn, og er et svært populært kosedyr. TY Beanie Boos kommer i flere størrelser og varianter. Hver figur har unike navn og en bursdagsdato skrevet på merkelappen som følger med.

TY Beanie Boos Lainey rosa leopard er en søt bamse som gjerne vil få en ny eier. Kan du ta vare på den? Den trenger masse kos!

Det kan være vanskelig å bestemme seg for en favoritt, så hvorfor ikke samle TY Beanie Boos-bamsene å få en mega-søt samling av kosedyr.

Inneholder:

  • TY Beanie Boos 23 cm Lainey rosa leopard - medium

Detaljer:

  • Størrelse: 23 cm høy
Produktdetaljer
ModellTY36476
EAN008421364763
MerkeTy Beanie Boos
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.