Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sklier og husker

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

14 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

14 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Gjør hagen om til en lekeplass for barna med sklier, husker og klatretårn. En sklie i hagen blir en morsom og underholdende aktivitet; kanskje du vil gå for en sklie med vann, en stor eller liten sklie, en som kan utvides eller et hoppeslott eller klatretårn med sklie. De minste skliene kan også brukes innendørs, og felles for de fleste sklier, uavhengig av størrelse, er at de er enkle å montere, slå sammen og oppbevare.

La nærmeste tre blir en del av lekeplassen og fest en huske eller et klatretau i treet. Velg mellom klassiske husker, babyhusker, en huske i tre eller huske og slengtau i ett! Hagen og uteplassen din blir til et lite eventyr for barna med leker og aktiviteter som både underholder og utfordrer motorikken og koordinasjonen. Våren og sommeren tilbringes best ute, hvorfor ikke gjøre det enda gøyere med barnets egen lekeplass i hagen?

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.