Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Aktivitetsbok Marvel Spidey med klistremerker

Spiderman actionfigurer, leker, utkledning, kjøretøy og byggesett

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
12222-126
   

Aktivitetsbok med klistremerker. Spidey, Ghost-Spider og Miles er et supert team! De kaster seg ut i alle slags eventyr, fakker skurker og rydder opp i byen. Løs oppgavene og bli med og hjelpe dem!

Inneholder: 

  • Aktivitetsbok Marvel Spidey med klistremerker

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell224304
EAN7031652243043
MerkeSpiderMan
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.