Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Spidey and his Amazing Friends web transporter med lys og lyd - med 2 mini-kjøretøy 5 cm

Spiderman serien - med leker og actionfigurer for små og store barn!

Peter Parker lever et dobbeltliv, på den ene siden er han en vanlig person før han skifter til sin superhelt-identitet som SpiderMan. Med sine edderkopp lignende egenskaper kjemper han mot skurker og kjeltringer. Lat som du er Spider-Man der du klatrer opp på utsiden av bygninger, sender av gårde spindelvev som fanger skurkene, eller flyr mellom hustakene på utkikk etter situasjoner der du kan bruke superkreftene dine. Med figurer, utkledning, kjøretøy og figursett kan barna gjenskape scener de husker fra filmene og tegneseriene, eller de kan skape sine egne.

Vår lavpris: 645,-
Medlemspris 535,-
På lager
SKU
10226-18
   

Denne 35 cm lange transporteren inspirert fra Spidey and his Amazing Friends kommer med både lys og lyd. Oppdag 12 action-områder inkludert roterende helipad som lyser opp, manuell heis og kabindør som åpner for å avsløre Trace-E i sjåfør-setet.

Transporteren har plass til 12 mini-kjøretøy og kommer allerede med 2 minier som følger med. Fold ned rampen foran på transporteren og send av gårde Spidey og Miles Morales på nye oppdrag og eventyr, eller gjenskap kjente scener fra Spidey og hans fantastiske venner.

Inneholder:

  • Spidey and his Amazing Friends transporter
  • Spidey mini-kjøretøy
  • Miles Morales mini-kjøretøy

Detaljer:

  • Mål transporter: 35,5 cm
  • Mål mini-kjøretøy: ca. 5 cm
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellSNF0051
EAN0191726409731
MerkeSpiderMan
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.