Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Transport aktivitetsbok med oppgaver og mer enn 80 klistremerker

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
03227-10
   

Er du glad i både oppgaveløsning, transport og ulike kjøretøy og fartøy, er dette en super aktivitetsbok for deg. Aktivitetsboken transport byr på flere oppgaver og aktiviteter som får barnet til å utfordre tankegangen og problemløsningsferdighetene sine. Klarer de å skille mellom de ulike typene transportmiddel for så å telle hvor mange av hver som er avbildet? Aktivitetsboken kommer med mange morsomme oppgaver å løse, og det medfølger også over 80 klistremerker til å løse oppgavene.

Inneholder:

  • Transport aktivitetsbok

Detaljer:

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell224298
EAN7031652242985
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.