Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Iron Man kostyme - small - 3-5 år - heldrakt og maske

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 324,-
På lager
SKU
07217-1
   

Kle deg ut som Iron Man fra Marvel Avengers-universet med dette stilige kostymet i størrelse small. Dette settet for barn i alderen 3-5 år består av heldrakt og maske. Med denne behagelige og stilige detaljrike drakten kan du gå inn i rollen som den smarte og populære superhelten. 

Enhver superhelt trenger en drakt, og med dette stilige kostymet vil du være klar for å redde verden. Tony Stark lagde opprinnelig en heftig rustning, og dette kostymet har gjenskapt detaljene i en mer komfortabel tegneserie-heldrakt. Superheltdrakten er inkludert skoovertrekk og Iron Man maske. Perfekt til lek, og perfekt for Iron Man fans!

Inneholder:

  • Iron Man heldrakt med skoovertrekk
  • Maske

Detaljer:

  • Alder: 3-5 år
  • Størrelse: small (ca. 104 cm)
  • Materiale: polyester

Merk: Kan oppleves som stor i størrelsen

Produktdetaljer
Modell702024S
EAN883028412303
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.