Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Annabell Alexander interaktiv dukke med lyd - dukken gråter, drikker og ler - 43 cm

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollelek som står i fokus, og barna elsker å leke foreldre og baby med dukkene, klærne og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkene er nesten som ekte babyer, med livaktige trekk og funksjoner. Dukkenes funksjoner, tilbehør og detaljer gjør dem til den perfekte følgesvenn som alle små dukkeforeldre. Dukkeforeldrene vil finne alt de trenger i Baby Annabells verden, med det samme utstyret som babyer har, alt fra klær, utstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funksjoner og søte uttrykk i ansiktet er denne babyen alt dukkeforeldrene kan ønske seg.

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
04218-121
   

Baby Annabell Alexander den interaktive dukken på 43 cm som gråter, drikker og ler.

Baby Annabell Alexander er nesten akkurat som en ekte baby med sine funksjoner. Han gråter som en ekte baby, han kan le, og han elsker flasken sin. Når han gråter er han kanskje sulten eller tørst, eller at han bare trenger litt trøst. Du kan gi han litt vann fra flasken og etterpå klappe forsiktig på ryggen hans for å få opp en liten rap.

Når Baby Annabell Alexander sutter på flasken sin lager han drikkelyder, og når han er sulten og ikke får mat med en gang kan du oppleve at han kan gråte ekte tårer eller at han begynner å lage gråtelyder. Når det er tid for å sove kan du gi han smokken sin, så vil han sutte på den og ofte kan han ligge å snakke og le før han til slutt vil sovne. Med Baby Annabell Alexander er det akkurat som å ha en ekte baby. 

Inneholder: 

  • Baby Annabell Alexander dukke 43 cm 
  • Antrekk
  • Flaske
  • Smokk
  • Smekke

Detaljer: 

  • Mål: 43 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x AA batterier (ikke inkludert)  
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell706305/701898
EAN4001167706305/4001167701898
MerkeBaby Annabell
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.