Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Bear - myk bjørnebamse med rosa drakt - med klistremerkeark og album inkludert

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 367,-
På lager
SKU
04234-43
   

En ny kosevenn til BABY Born og deres eiere. Denne kosebamsen kan være det ditt barn ønsker. Bjørnen har et søtt smil og en myk kropp, for de beste klemmene. Den rosa buksedressen er en del av kledningen, men kan bruke nesten alle BABY Born dukkelær i størrelse 43 cm bortsett fra skoene. Bamsen har bevegelige armer og bein samt roterbart hodet som gjør på- og avkledning enklere. 

Inneholder:

  • Baby Born bjørnebamse
  • Vennskapsbok
  • Klistremerkeark

Detaljer: 

  • Mål bamse: 36 cm (H)
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell835586
EAN4001167835586
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.