Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Casuals antrekk - blå regnjakke og bukse til dukke 43 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 176,-
Få igjen på lager
SKU
01205-95
   

BABY Born liker å være ute på lekeplassen uansett vær, og da kan en god regnjakke komme godt med. Kle dukken din (kjøpes separat) i dette stilige Casuals antrekket! Den blå regnjakken med søte motiv, og den tilhørende lilla buksen passer perfekt til en litt våtere dag ute i parken. Antrekket er så behagelig og pent at til og med BABY Born Sister dukkene elsker antrekket og av og til låner det.

Inneholder:

  • Regnjakke
  • Bukse
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer til dukker 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Modell828212
EAN4001167828212
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.