Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Min første svømmedukke 30 cm

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
04218-122
   

Den lille jenta har lært så mye allerede ved å gå på svømmekurs for barn. Hun liker å svømme crawl og butterfly. Når hun svømmer crawl, dypper hun en arm av gangen i vannet, og i butterfly bruker hun begge armene samtidig, alt dette uten batterier! Når du snur armene til dukken, gjør hun seg klar for neste sving. Når armene slippes, svømmer hun gjennom vannet.

Dukken har bevegelige ledd og hun kan enkelt sitte ved bassengkanten og se på mor og far svømme. Den søte badedrakten hennes har anden Berta som motiv og morsomme volanger, og badehette på hodet. Dukken er laget av vanntett materiale.

Inneholder:

  • BABY Born Min første svømmedukke 

Detaljer:

  • Mål: 30 cm (H)
  • Alder: Fra 12 måneder

Merk: Følg bruksanvisningens beskrivelser for bading og tørking av dukken. Det er viktig at alt vann, inkludert på innsiden av dukken, får tid til å tørke helt opp.

Produktdetaljer
Modell831915
EAN4001167831915
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.