Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BABY Born hettehåndkle-sett til dukke 43 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Vår lavpris: 168,-
På lager
SKU
04218-151
   

Etter badetid er det deilig med et stort håndkle å tulle seg inn i, og dette rosa hettehåndkleet er perfekt til din BABY Born dukke (ikke inkludert). Bjørnen Bruno er kapteinen av badekaret og plasker rundt på det rosa håndkleet. De fine hvite linjene ser ut som små bølger. Før BABY Born dukken pakker seg inn i håndkleet og tar på hetten, vasker hun seg grundig med bjørnekluten og den gule såpen.

Inneholder:

  • Håndkle
  • Vaskeklut
  • Leketøysåpe

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke er ikke inkludert.

Produktdetaljer
Modell830635
EAN4001167830635
MerkeBABY Born
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.