Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BABY Born Deluxe bursdagssett til dukke 43 cm - bursdagsantrekk og -kake

De interaktive dukkene fra Baby Born oppfører seg nesten som en baby!

Dukken gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 327,-
Utsolgt
SKU
01217-44

Med dette bursdagssettet vil du være klar til å feire bursdagen til den lille BABY Born dukken din (kjøpes separat). Kle bursdagsprinsessa i den nydelige rosa selskapskjolen med asymmetrisk tyllskjørt og planetsløyfe. Mønsteret på kjolen er inspirert av verdensrommet og både gullsandalene og kronen glitrer som stjernene på himmelen.

Denne bursdagen må jo bare blir en opplevelse ut av en annen verden! Det blir ikke bursdag uten bursdagskake, så dekorer den deilige kaken med rosa glasur, og plasser de seks lysene på kaken og server kaken på sølvfatet med kakespaden. Klarer bursdagsbarnet å blåse ut alle lysene på én gang?

Inneholder:

  • Kjole og sandaler
  • Bursdagskrone
  • Bursdagskake med lys, kakefat og kakespade

Detaljer:

  • Passer til dukke 43 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukke og annen bursdagspynt medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell830789
EAN4001167830789
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.