Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Deluxe Snowsuit - vinterdress til dukke 43 cm

Baby Born dukker, dukketilbehør, dukkeklær, dukkemøbler og dukkevogn

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Dukkene fra Baby Born kan åpne og lukke øynene sine, slik at barna kan late som at dukken sover eller er våken. Baby Born dukken har mange naturtro funksjoner, og sammen med et stort utvalg av Baby Born dukkeklær og tilbehør til dukke blir det nesten som å ha en ekte baby i hus. 

Den morsomme rolleleken stopper aldri med din Baby Born dukke, og med alt tilbehøret som finnes til disse dukkene er leke-mulighetene uendelige. Baby Born dukken gråter, spiser, tisser og trenger kos. Til dette finner du et stort utvalg av dukkeutstyr og tilbehør til din Baby Born dukke. Dukken trenger ny bleie, legg henne på stellebordet, kanskje den trenger et bad i Baby Born badekaret eller har dukken blitt stor nok til å dusje?

Les mer om Baby Born og flere av våre andre dukke-merker her!

Vår lavpris: 425,-
Utsolgt
SKU
04218-118

Nå kan endelig BABY Born være med ut på vinteren. Denne kule vinterdressen ser nesten ut som kamuflasjemønster, men det er tvilsomt at hun kan gjemme seg i snøen med den. Den har tross alt rosa kamuflasje, og luens pompong vil nok stikke opp bak en snøhaug. Men Baby Born har det så gøy ute i snøen uansett, hvor hun lager snøengler og snøballer. 

Vinterdressen er et todelt sett hvor buksen har ekstra seler for å holde alt på plass under en snøballkrig. Støvlene er robuste og gode slik at Baby Born ikke blir kald på føttene, og den rosa luen passer på at ørene er godt beskyttet.  

Inneholder: 

  • Jakke
  • Bukse
  • Lue
  • Støvler 

Detaljer: 

  • Passer til dukker opptil 43 cm
  • Alder: fra 3 år 

Merk: Dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell830062
EAN4001167830062
MerkeBABY Born
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.